tiistai 6. lokakuuta 2015

Omenapiirakkaa



OMENAPIIRAKKA

Gluteeniton piirakkapohja:
125 g maitorahkaa
125 g margariinia
2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
ripaus vaniljasokeria

1/2 dl sokeria

Sekoita maitorahka, sokerit ja margariini keskenään. Lisää seokseen jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.



Täyte:

2 prk vaniljarahkaa Valion eila on oivallista
2 munaa

4 omenaa, sokeria kanelia

Sekoita rahka ja munat keskenään. Kaada piirakkapohjan päälle.

Pilko omenat pieniksi siivuiksi ja painele varovasti vaniljarahkaseokseen. Itse rakentelin piirakan kukanmuotoon. Ripottele päälle sokeria ja kanelia.

Paista 220-asteisessa uunissa n. 20 min. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivon, että blogistani on sinulle iloa. Jätäthän kommentin piipahduksestasi. Kiitos.